RTL Nieuws: 'Joran van der Sloot werkt zich steeds verder in de nesten' (video)

RTL Nieuws: 'Joran van der Sloot werkt zich steeds verder in de nesten' (video)

<em>RTL Nieuws</em>: 'Joran van der Sloot werkt zich steeds verder in de nesten' (video) Onder zware politiebeveiliging is Joran van der Sloot onderweg naar de Verenigde Staten. Daar staat hij terecht voor het afpersen van de moeder van de Amerikaanse Natalee Holloway. Van der Sloot wordt wereldnieuws als hoofdverdachte van haar verdwijning in 2005. Daarna gaat het steeds verder bergafwaarts met de Nederlandse crimineel. RTL Nieuws maakte een overzicht. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Video: Joran van der Sloot aangevallen door gevangenisbende Bekijk deze video » John van den Heuvel over uitlevering Joran van der Sloot: 'Hij kan een deal sluiten' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
RTL Nieuws: 'Joran van der Sloot werkt zich steeds verder in de nesten' (video)

Onder zware politiebeveiliging is Joran van der Sloot onderweg naar de Verenigde Staten. Daar staat hij terecht voor het afpersen van de moeder van de Amerikaanse Natalee Holloway. Van der Sloot wordt wereldnieuws als hoofdverdachte van haar verdwijning in 2005. Daarna gaat het steeds verder bergafwaarts met de Nederlandse crimineel. RTL Nieuws maakte een overzicht.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV