Hart van Nederland: wijk in Hengelo afgezet vanwege explosief (video)

Hart van Nederland: wijk in Hengelo afgezet vanwege explosief (video)

<em>Hart van Nederland</em>: wijk in Hengelo afgezet vanwege <em>explosief</em> (video) In een woning in Hengelo ligt een explosief, meldt de politie. Omliggende woningen zijn ontruimd en de straat is afgezet. Volgens Hart van Nederland komt er een specialistisch team ter plaatse. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Man die kinderen met mes aanviel op speelplaats Frankrijk gearresteerd: bekijk de beelden Bekijk deze video » Ongeluk Assendelft: fietser overleden na aanrijding (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: paardentrailer kantelt in Laren, twee gewonden (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In een woning in Hengelo ligt een explosief, meldt de politie. Omliggende woningen zijn ontruimd en de straat is afgezet. Volgens Hart van Nederland komt er een specialistisch team ter plaatse.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV