Enorme brand in Ter Aar: Brandweer nog steeds aan het blussen (video)

Enorme brand in Ter Aar: Brandweer nog steeds aan het blussen (video)

Saturday 10 June 2023 om 11:16

Sinds vrijdagavond staan er meerdere bedrijfspanden in Ter Aar in vuur en vlam. De enorme brand was moeilijk te stoppen en de brandweer is nog steeds bezig met blussen. "Gitzwarte rook en meters hoge vlammen". Bekijk de beelden van de brand hieronder.

Enorme brand in <em>Ter Aar</em>: Brandweer nog steeds aan het blussen (video) Sinds vrijdagavond staan er meerdere bedrijfspanden in Ter Aar in vuur en vlam. De enorme brand was moeilijk te stoppen en de brandweer is nog steeds bezig met blussen. "Gitzwarte rook en meters hoge vlammen". Bekijk de beelden van de brand hieronder. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. HEFTIG: duif doorboord met pijl in Den Haag (video) Bekijk deze video » Ongeluk Assendelft: fietser overleden na aanrijding (video) Bekijk deze video » Heftig: man die kinderen neerstak in Annecy wordt psychiatrisch onderzocht Bekijk deze video » Hart van Nederland: paardentrailer kantelt in Laren, twee gewonden (video) Bekijk deze video »
TV :

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's