Extreme ravage! Bestuurder gevlucht na auto-ongeluk Rotterdam

Extreme ravage! Bestuurder gevlucht na auto-ongeluk Rotterdam

Extreme ravage! Bestuurder gevlucht na auto-ongeluk <em>Rotterdam</em> Een grote ravage op de Bilderdijkstraat in Rotterdam. In de nacht van vrijdag op zaterdag is rond 3.00 uur een auto tegen een stilstaande bus aangereden, die daarna doorgleed en op een geparkeerde auto botste. De eerste auto is door de buitensporige snelheid over de kop geslagen, de bestuurder is gevlucht. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: Lucas (18) redt broertje, zusje en ouders uit vlammenzee (video) Bekijk ook HEFTIG: duif doorboord met pijl in Den Haag (video) Bekijk deze video » Ongeluk Assendelft: fietser overleden na aanrijding (video) Bekijk deze video » Heftig: man die kinderen neerstak in Annecy wordt psychiatrisch onderzocht Bekijk deze video » Hart van Nederland: paardentrailer kantelt in Laren, twee gewonden (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: wijk in Hengelo afgezet vanwege explosief (video) Bekijk deze video » Enorme brand in Ter Aar: Brandweer nog steeds aan het blussen (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Een grote ravage op de Bilderdijkstraat in Rotterdam. In de nacht van vrijdag op zaterdag is rond 3.00 uur een auto tegen een stilstaande bus aangereden, die daarna doorgleed en op een geparkeerde auto botste. De eerste auto is door de buitensporige snelheid over de kop geslagen, de bestuurder is gevlucht.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Hart van Nederland: Lucas (18) redt broertje, zusje en ouders uit vlammenzee (video)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV