Vertrouwelijke documenten naast de wc, valt het doek nu dan echt voor Donald Trump?

Vertrouwelijke documenten naast de wc, valt het doek nu dan echt voor Donald Trump?

Vertrouwelijke documenten naast de wc, valt het doek nu dan echt voor <em>Donald Trump</em>? Bekijk hier boven een korte uitleg over de situatie rond Donald Trump Simpel liedje Even Tot Hier: 'Donald Trump was een voorbeeld voor Tom Egbers' Gaat het doek nu eindelijk vallen voor, oud-president van de VS, Donald Trump? Dat is de vraag die momenteel de ronde doet . Trump wordt namelijk aangeklaagd voor het houden van geheime documenten in zijn huis in Mar-a-Lago. In totaal liggen er 38 aanklachten tegen de voormalig president, wat is er allemaal gebeurd? Staatsgeheimen naast de wcTrump wou, volgens ingewijden, zijn documenten altijd bij de hand houden. Daarom liet hij vertrouwelijke documenten verhuizen naar zijn huis in Mar-a-Lago. Dozen vol geheimen informatie schijnen te hebben gestaan in zijn badkamer en andere ruimtes in zijn huis. Het gaat specifiek om stukken die Trump, na de verloren verkiezingen, heeft meegenomen. Hij had toen al geen rechten meer over de vertrouwelijke informatie. De stukken zijn afkomstig van Amerikaanse inlichtingendiensten en ministeries en waren gekwalificeerd als ‘top-geheim’, ‘geheim’ of ‘vertrouwelijk’. De onthulling van dit soort documenten had dus serieuze consequenties kunnen hebben. De rechtbank heeft aardig wat bewijs tegen Trump verzamelt, zo zijn er opnames waarin Trump vertelt hoe hij de documenten wil behouden en dat hij zichzelf wil ontdoen van schuld. Zo wilt Trump niet geassocieerd worden met de aanval van Iran. Reactie van TrumpDonald Trump zelf ontkent natuurlijk dat hij fouten heeft gemaakt rondom de geheime documenten. In een video boodschap zegt hij een onschuldig man te zijn. VerkrachtingIn mei stond Donald Trump nog voor de rechter, toen werd hij schuldig bevonden aan seksueel misbruik en smaad maar niet aan de verkrachting van E. Jean Carroll. Trump kreeg hiervoor meerdere boetes die vijf miljoen Amerikaanse Dollar bij elkaar bedragen. Bekijk hieronder de uitleg over de aanklachten tegen Trump. "Trump is aware that this is illegal... He knew it was wrong when he did it." @maddow and @NicolleDWallace break down revealing passages in Trump's indictment. https://t.co/YBxrPddLkk pic.twitter.com/eYNMhcy9b0— MSNBC (@MSNBC) June 10, 2023 Bekijk ook Zie: Raymond Mens over Donald Trump: 'Hij gaat wraak nemen!' Bekijk deze video » Raymond Mens: 'Misschien niet morgen, maar in deze dagen wordt Trump gearresteerd' Bekijk deze video » Khalid & Sophie: wordt Donald Trump binnenkort gearresteerd? Bekijk deze video » Raymond Mens: 'Donald Trump buit zijn arrestatie uit voor politiek gewin' (video) Bekijk deze video » Zie: zo worden nepfoto's gemaakt: ‘Wow, is dit geen echt persoon?' Bekijk deze video » Disney VS. Florida: wat is er aan de hand? Bekijk deze video » Docuserie Beau & Michiel in Amerika vanaf 8 juni bij Videoland: bekijk eerste beelden Bekijk deze video »
Nieuws :
Vertrouwelijke documenten naast de wc, valt het doek nu dan echt voor Donald Trump?

Bekijk hier boven een korte uitleg over de situatie rond Donald Trump

Simpel liedje Even Tot Hier: 'Donald Trump was een voorbeeld voor Tom Egbers'

Gaat het doek nu eindelijk vallen voor, oud-president van de VS, Donald Trump? Dat is de vraag die momenteel de ronde doet . Trump wordt namelijk aangeklaagd voor het houden van geheime documenten in zijn huis in Mar-a-Lago. In totaal liggen er 38 aanklachten tegen de voormalig president, wat is er allemaal gebeurd?

Staatsgeheimen naast de wc
Trump wou, volgens ingewijden, zijn documenten altijd bij de hand houden. Daarom liet hij vertrouwelijke documenten verhuizen naar zijn huis in Mar-a-Lago. Dozen vol geheimen informatie schijnen te hebben gestaan in zijn badkamer en andere ruimtes in zijn huis. Het gaat specifiek om stukken die Trump, na de verloren verkiezingen, heeft meegenomen. Hij had toen al geen rechten meer over de vertrouwelijke informatie. De stukken zijn afkomstig van Amerikaanse inlichtingendiensten en ministeries en waren gekwalificeerd als ‘top-geheim’, ‘geheim’ of ‘vertrouwelijk’. De onthulling van dit soort documenten had dus serieuze consequenties kunnen hebben. De rechtbank heeft aardig wat bewijs tegen Trump verzamelt, zo zijn er opnames waarin Trump vertelt hoe hij de documenten wil behouden en dat hij zichzelf wil ontdoen van schuld. Zo wilt Trump niet geassocieerd worden met de aanval van Iran.

Reactie van Trump
Donald Trump zelf ontkent natuurlijk dat hij fouten heeft gemaakt rondom de geheime documenten. In een video boodschap zegt hij een onschuldig man te zijn.

Verkrachting
In mei stond Donald Trump nog voor de rechter, toen werd hij schuldig bevonden aan seksueel misbruik en smaad maar niet aan de verkrachting van E. Jean Carroll. Trump kreeg hiervoor meerdere boetes die vijf miljoen Amerikaanse Dollar bij elkaar bedragen.

Bekijk hieronder de uitleg over de aanklachten tegen Trump.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV