Heftige bedreigingen in Mr. Frank Visser Doet Uitspraak

Heftige bedreigingen in Mr. Frank Visser Doet Uitspraak

Heftige bedreigingen in Mr. Frank Visser Doet Uitspraak Mr. Frank Visser probeert ook deze keer samen met Viktor Brand hoogoplopende conflicten op te lossen. Dat is niet makkelijk, als er over en weer heftige bedreigingen en ernstige verwijten worden geuit. Zo zou een stel met de burenruzie zelfs aandeel hebben gehad in het overlijden van de moeder van de buurvrouw... Mr. Frank Visser Doet Uitspraak is elke woensdag om 21.30 uur te zien bij SBS 6. Je kunt elke aflevering van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak terugkijken bij Gids.tv. Mr Frank Visser doet uitspraak Fikse burenruzie vanwege schutting Bekijk deze video » Mr Frank Visser doet uitspraak gemist? Ruzie om verslaafde pottenkijkers Bekijk deze video »
TV :

Mr. Frank Visser probeert ook deze keer samen met Viktor Brand hoogoplopende conflicten op te lossen. Dat is niet makkelijk, als er over en weer heftige bedreigingen en ernstige verwijten worden geuit. Zo zou een stel met de burenruzie zelfs aandeel hebben gehad in het overlijden van de moeder van de buurvrouw...

Mr. Frank Visser Doet Uitspraak is elke woensdag om 21.30 uur te zien bij SBS 6. Je kunt elke aflevering van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Heftige bedreigingen in Mr. Frank Visser Doet Uitspraak of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV