Eigen realityserie voor Martien Meiland bij SBS 6: Chateau Meiland

Eigen realityserie voor Martien Meiland bij SBS 6: Chateau Meiland

Eigen realityserie voor Martien Meiland bij SBS 6: <em>Chateau Meiland</em> Vanaf maandag 20 mei zijn Martien en Erica Meiland te zien in hun eigen realityserie Chateau Meiland. Dat maakte SBS 6 vandaag bekend. Het echtpaar, dat onlangs opnieuw trouwde, was jaren geleden al te zien in het programma Ik Vertrek. Ik VertrekRuim twaalf jaar geleden ging de markante persoonlijkheid Martien Meiland het avontuur in het buitenland al eens aan met zijn vrouw Erica en hun twee dochters. Zij knapten een mooi kasteel in Midden-Frankrijk op en wisten het om te toveren tot een chambres d’hôtes. Het werd succesvol, maar na twee jaar eindigde het avontuur toen Erica last kreeg van heimwee. Nieuw avontuurDe familie Meiland gaat nu opnieuw het avontuur aan in Frankrijk. Martien en Erica gaan, samen met dochter Maxime en haar baby en huisvriendin Caroline, richting het Franse Limoges, waar zij een verwaarloosd kasteel hebben gevonden. Zij zetten alles op alles om er een chambres d’hôtes van te maken met vijf kamers, een zwembad en een trouwlocatie. Hoe zal het de familie vergaan? En hoe is het voor de familie dat oudste dochter Montana in Nederland blijft? En weten zij hun hond Bommel te temmen, die het niet zo op vreemden heeft? Chateau Meiland is vanaf maandag 20 mei om 20.30 uur te zien bij SBS 6. Vanaf dan kan je alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv. Ik Vertrek gemist? Ruud en Netty over hun avontuur in Oostenrijk Bekijk deze video » Ik Vertrek: Leven Costa Rica is als een neus, je ziet wel hoe het loopt Bekijk deze video »
Nieuws :
Eigen realityserie voor Martien Meiland bij SBS 6: Chateau Meiland

Vanaf maandag 20 mei zijn Martien en Erica Meiland te zien in hun eigen realityserie Chateau Meiland. Dat maakte SBS 6 vandaag bekend. Het echtpaar, dat onlangs opnieuw trouwde, was jaren geleden al te zien in het programma Ik Vertrek.

Ik Vertrek
Ruim twaalf jaar geleden ging de markante persoonlijkheid Martien Meiland het avontuur in het buitenland al eens aan met zijn vrouw Erica en hun twee dochters. Zij knapten een mooi kasteel in Midden-Frankrijk op en wisten het om te toveren tot een chambres d’hôtes. Het werd succesvol, maar na twee jaar eindigde het avontuur toen Erica last kreeg van heimwee.

Nieuw avontuur
De familie Meiland gaat nu opnieuw het avontuur aan in Frankrijk. Martien en Erica gaan, samen met dochter Maxime en haar baby en huisvriendin Caroline, richting het Franse Limoges, waar zij een verwaarloosd kasteel hebben gevonden. Zij zetten alles op alles om er een chambres d’hôtes van te maken met vijf kamers, een zwembad en een trouwlocatie. Hoe zal het de familie vergaan? En hoe is het voor de familie dat oudste dochter Montana in Nederland blijft? En weten zij hun hond Bommel te temmen, die het niet zo op vreemden heeft?

Chateau Meiland is vanaf maandag 20 mei om 20.30 uur te zien bij SBS 6. Vanaf dan kan je alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Eigen realityserie voor Martien Meiland bij SBS 6: Chateau Meiland of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV