Ex-verleider Alex Maas: Temptation Island 2019 is slechte B-film

Ex-verleider Alex Maas: Temptation Island 2019 is slechte B-film

Ex-verleider Alex Maas: Temptation Island 2019 is slechte B-film Alex Maas is niet bepaald onder de indruk van het nieuwe seizoen van Temptation Island. Sterker nog, de ex-verleider schaamt zich zelfs voor deze serie. In Shownieuws maakt hij de vergelijking met de Amerikaanse versie, dan is de Nederlandse Temptation Island volgens hem een slechte B-film. Shownieuws is elke dag om 22.50 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Temptation Island: Heikki wordt onzeker en Milou zoekt grenzen op Bekijk deze video » Temptation Island: 'Sidney is vervelend en agressief' Bekijk deze video »
TV :

Alex Maas is niet bepaald onder de indruk van het nieuwe seizoen van Temptation Island. Sterker nog, de ex-verleider schaamt zich zelfs voor deze serie. In Shownieuws maakt hij de vergelijking met de Amerikaanse versie, dan is de Nederlandse Temptation Island volgens hem een slechte B-film.

Shownieuws is elke dag om 22.50 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ex-verleider Alex Maas: Temptation Island 2019 is slechte B-film of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: film, maas, serie, vergelijking, Shownieuws, Temptation Island, nederlandse serie, verleider, temptation, seizoen

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.