Hilarisch: verzoekje voor Snelle tijdens Het Jachtseizoen gaat de mist in

Hilarisch: verzoekje voor Snelle tijdens Het Jachtseizoen gaat de mist in

Sunday 25 June 2023 om 09:55

In de slotaflevering van dit seizoen Het Jachtseizoen zien we dat Snelle een verzoekje krijgt tijdens de lift. De autobestuurder wilt heel graag de cover van Snelle van het nummer 'Vogelvrij' eventjes horen, maar die is Lars eventjes vergeten: "Ongemakkelijker dan dit, gaat het niet worden", zegt Snelle lachend. Bekijk het fragment hieronder.

Het Jachtseizoen is elke zaterdag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van de tv-versie van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Hilarisch: verzoekje voor <em>Snelle</em> tijdens <em>Het Jachtseizoen</em> gaat de mist in In de slotaflevering van dit seizoen Het Jachtseizoen zien we dat Snelle een verzoekje krijgt tijdens de lift. De autobestuurder wilt heel graag de cover van Snelle van het nummer 'Vogelvrij' eventjes horen, maar die is Lars eventjes vergeten: "Ongemakkelijker dan dit, gaat het niet worden", zegt Snelle lachend. Bekijk het fragment hieronder. Het Jachtseizoen is elke zaterdag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van de tv-versie van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Eerste beelden van Lettrix, nieuwe spelshow op SBS6 Bekijk deze video » Snelle en Gerard Ekdom sluiten Het Jachtseizoen zwetend af, bekijk de achtervolging Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's