Virgil van Dijk verkozen tot Voetballer van het Jaar in de Premier League

Virgil van Dijk verkozen tot Voetballer van het Jaar in de Premier League

Neerlands trots Virgil van Dijk (de duurste verdediger ter wereld) is in Engeland verkozen tot Voetballer van het Jaar. De stopper van Liverpool wordt alom geroemd door analisten en collega's en bewijst dat hij het grote bedrag waard is.

Gekozen door collega's
Het fraaie aan de prijs in Engeland is dat hij wordt bepaald door de spelers zelf. De tegenstanders van Van Dijk zijn het dus met elkaar eens dat hij de beste speler in de grootste competitie ter wereld is. De prijs gaat pas voor de tweede keer naar een verdediger: in het verleden wist alleen John Terry van Chelsea de prijs ook te winnen.

6 Inside is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van 6 Inside terugkijken bij Gids.tv.

Virgil van Dijk verkozen tot Voetballer van het Jaar in de Premier League Neerlands trots Virgil van Dijk (de duurste verdediger ter wereld) is in Engeland verkozen tot Voetballer van het Jaar. De stopper van Liverpool wordt alom geroemd door analisten en collega's en bewijst dat hij het grote bedrag waard is. Virgil van Dijk over nominatie Premier League-speler van het Jaar Bekijk deze video » Gekozen door collega'sHet fraaie aan de prijs in Engeland is dat hij wordt bepaald door de spelers zelf. De tegenstanders van Van Dijk zijn het dus met elkaar eens dat hij de beste speler in de grootste competitie ter wereld is. De prijs gaat pas voor de tweede keer naar een verdediger: in het verleden wist alleen John Terry van Chelsea de prijs ook te winnen. 6 Inside is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van 6 Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Virgil van Dijk verkozen tot Voetballer van het Jaar in de Premier League of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: engeland, prijs, liverpool, premier league, chelsea, virgil van dijk, sbs, competitie, voetballer, tv-programma, john terry, duurste, collega, bedrag, premier, terry, voetballer van het jaar, sbs 6, trots, terugkijken, 6 inside


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV