10-jarig model Summer de Snoo vertelt over eigen realityshow

10-jarig model Summer de Snoo vertelt over eigen realityshow

Het was groot nieuws vandaag: een tienjarig model met een eigen realityshow. Het overkomt Summer de Snoo, die begin dit jaar met haar familie naar New York verhuisde. 'Ik heb een contract voor een documentairereeks getekend waarin ze mijn hele leven volgen,' aldus De Snoo.

Geen fulltime model
Zelf had De Snoo niet verwacht dat het allemaal zo snel zou gaan. 'Ik had verwacht dat ik pas in mijn pubertijd zou bereiken wat ik nu heb bereikt!' Ze geeft wel toe dat ze nog geen fulltime model is. De afgelopen tijd heeft ze bijvoorbeeld veel rust genomen, en ze moet natuurlijk ook nog gewoon naar school. Het is nog niet bekend waar de show te zien zal zijn, maar de camera's gaan vanaf 1 mei draaien.

RTL Boulevard is elke dag om 18.35 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

10-jarig model <em>Summer de Snoo</em> vertelt over eigen realityshow Het was groot nieuws vandaag: een tienjarig model met een eigen realityshow. Het overkomt Summer de Snoo, die begin dit jaar met haar familie naar New York verhuisde. 'Ik heb een contract voor een documentairereeks getekend waarin ze mijn hele leven volgen,' aldus De Snoo. Topmodel Doutzen Kroes staat op cover Vogue Bekijk deze video » Geen fulltime modelZelf had De Snoo niet verwacht dat het allemaal zo snel zou gaan. 'Ik had verwacht dat ik pas in mijn pubertijd zou bereiken wat ik nu heb bereikt!' Ze geeft wel toe dat ze nog geen fulltime model is. De afgelopen tijd heeft ze bijvoorbeeld veel rust genomen, en ze moet natuurlijk ook nog gewoon naar school. Het is nog niet bekend waar de show te zien zal zijn, maar de camera's gaan vanaf 1 mei draaien. RTL Boulevard is elke dag om 18.35 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
10-jarig model Summer de Snoo vertelt over eigen realityshow
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op 10-jarig model Summer de Snoo vertelt over eigen realityshow of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV