Lieke van Lexmond wil met aangifte nepadvertenties bestrijden

Lieke van Lexmond wil met aangifte nepadvertenties bestrijden

Het komt steeds vaker voor: BN'ers die worden ingezet door internetcriminelen om mensen geld af te troggelen. Door middel van nepadvertenties hopen ze mensen over de streep te trekken hun bankgegevens met ze te delen. Lieke van Lexmond gaat hier de strijd mee aan.

Afslankpillen
Lieke van Lexmond duikt op in een nepadvertentie waarin ze afslankpillen aanprijst. Ze heeft al via social media gedeeld dat mensen deze advertenties absoluut niet moeten geloven. 'Mensen moeten weten dat het oplichterij is, ik wil ze waarschuwen.' Van Lexmond heeft inmiddels aangifte gedaan, waarmee de politie een onderzoek kan starten.

6 Inside is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van 6 Inside terugkijken bij Gids.tv.

Lieke van Lexmond wil met aangifte nepadvertenties bestrijden Het komt steeds vaker voor: BN'ers die worden ingezet door internetcriminelen om mensen geld af te troggelen. Door middel van nepadvertenties hopen ze mensen over de streep te trekken hun bankgegevens met ze te delen. Lieke van Lexmond gaat hier de strijd mee aan. Lieke van Lexmond woest om nepadvertentie afslankmiddelen Bekijk deze video » AfslankpillenLieke van Lexmond duikt op in een nepadvertentie waarin ze afslankpillen aanprijst. Ze heeft al via social media gedeeld dat mensen deze advertenties absoluut niet moeten geloven. 'Mensen moeten weten dat het oplichterij is, ik wil ze waarschuwen.' Van Lexmond heeft inmiddels aangifte gedaan, waarmee de politie een onderzoek kan starten. 6 Inside is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van 6 Inside terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lieke van Lexmond wil met aangifte nepadvertenties bestrijden of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: politie, aangifte, onderzoek, media, social media, advertenties, sbs, bankgegevens, waarschuwen, tv-programma, internetcriminelen, geld, lieke van lexmond, sbs 6, bestrijden, terugkijken, 6 inside

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.