De Kwis met Ballen: bekijk beelden van de eerste kletsnatte aflevering

De Kwis met Ballen: bekijk beelden van de eerste kletsnatte aflevering

<em>De Kwis met Ballen</em>: bekijk beelden van de eerste kletsnatte aflevering Gisteren was Johnny de Mol op SBS6 voor het eerst te zien met zijn zomerse spelshow: De Kwis met Ballen. Bekijk beelden van de eerste aflevering in de Instagramvideo hieronder. KletsnatOp de beelden is te zien hoe meerdere deelnemers kletsnat worden door een duw in het water. Weten hoe de spelregels zijn? Johnny legt 'de kwis' uit. De Kwis met Ballen is vanaf 24 juni elke zaterdagavond om 21.30 uur te zien bij SBS6. Vanaf dan kun je alle afleveringen van De kwis met ballen terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Bekijk ook Johnny de Mol in RTL Boulevard: 'Ik had twijfels over terugkeer op televisie' (video) Bekijk deze video » De Kwis met Ballen: Johnny de Mol legt spelregels uit Bekijk deze video »
TV :
De Kwis met Ballen: bekijk beelden van de eerste kletsnatte aflevering
Sunday 25 June 2023 om 10:56

Gisteren was Johnny de Mol op SBS6 voor het eerst te zien met zijn zomerse spelshow: De Kwis met Ballen. Bekijk beelden van de eerste aflevering in de Instagramvideo hieronder.

Kletsnat
Op de beelden is te zien hoe meerdere deelnemers kletsnat worden door een duw in het water. Weten hoe de spelregels zijn? Johnny legt 'de kwis' uit.

De Kwis met Ballen is vanaf 24 juni elke zaterdagavond om 21.30 uur te zien bij SBS6. Vanaf dan kun je alle afleveringen van De kwis met ballen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's