Marc van Nimwegen gaat niet akkoord met schorsing na affaire

Marc van Nimwegen gaat niet akkoord met schorsing na affaire

Voormalig procureur-generaal Marc van Nimwegen vecht zijn schorsing aan. Naar eigen zeggen had hij geen relatie met collega Marianne Bloos. Velen zijn echter van mening dat ze de regels hebben overtreden door geen melding van de relatie te maken.

Belangenverstrengeling
Door geen melding van de relatie te maken kan volgens Minister van Veiligheid en Justitie Ferdinand Grapperhuis de schijn van belangenverstrengeling ontstaan, omdat Van Nimwegen de baas was van Bloos. Ook gingen er allerlei geruchten rond doordat het koppel geen melding van de affaire maakte, en vervolgens werd de relatie in eerste instantie ontkend.

Marc van Nimwegen gaat niet akkoord met schorsing na affaire Voormalig procureur-generaal Marc van Nimwegen vecht zijn schorsing aan. Naar eigen zeggen had hij geen relatie met collega Marianne Bloos. Velen zijn echter van mening dat ze de regels hebben overtreden door geen melding van de relatie te maken. Liefdesaffaire Marc van Nimwegen en Marianne Bloos: in strijd met alle regels Bekijk deze video » BelangenverstrengelingDoor geen melding van de relatie te maken kan volgens Minister van Veiligheid en Justitie Ferdinand Grapperhuis de schijn van belangenverstrengeling ontstaan, omdat Van Nimwegen de baas was van Bloos. Ook gingen er allerlei geruchten rond doordat het koppel geen melding van de affaire maakte, en vervolgens werd de relatie in eerste instantie ontkend.
Nieuws :
Marc van Nimwegen gaat niet akkoord met schorsing na affaire
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Marc van Nimwegen gaat niet akkoord met schorsing na affaire of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV