Interview met regisseurs Avengers: Endgame: 'Emotioneel einde'

Interview met regisseurs Avengers: Endgame: 'Emotioneel einde'

De superheldenfilm Avengers: Endgame lijkt nu al hét bioscoopevenement van het jaar te gaan worden. De film werd geregisseerd door de broers Anthony en Joe Russo, die het een 'emotioneel einde' noemen.

Grootse afsluiting
De afgelopen tien jaar hebben we steeds beter kennis gemaakt met de Avengers, en volgens de broertjes Russo is het dapper van Marvel dat ze nu hebben besloten om dat tot een 'grootse afsluiting' te brengen. De broers, die zichzelf het filmmaken hebben aangeleerd, zijn trots dat ze de reeks tot een einde hebben mogen brengen.

Lees hier de recensie van Avengers: Endgame van Gids.tv.

Interview met regisseurs <em>Avengers: Endgame</em>: 'Emotioneel einde' De superheldenfilm Avengers: Endgame lijkt nu al hét bioscoopevenement van het jaar te gaan worden. De film werd geregisseerd door de broers Anthony en Joe Russo, die het een 'emotioneel einde' noemen. Betekent Avengers: Endgame het einde van de Avengers? Bekijk deze video » Grootse afsluitingDe afgelopen tien jaar hebben we steeds beter kennis gemaakt met de Avengers, en volgens de broertjes Russo is het dapper van Marvel dat ze nu hebben besloten om dat tot een 'grootse afsluiting' te brengen. De broers, die zichzelf het filmmaken hebben aangeleerd, zijn trots dat ze de reeks tot een einde hebben mogen brengen. Lees hier de recensie van Avengers: Endgame van Gids.tv.
Entertainment :
Interview met regisseurs Avengers: Endgame: 'Emotioneel einde'
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Interview met regisseurs Avengers: Endgame: 'Emotioneel einde' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV