Temptation Island gemist? Aflevering 13: Sidney in tranen na kampvuurbeelden

Temptation Island gemist? Aflevering 13: Sidney in tranen na kampvuurbeelden

<em>Temptation Island</em> gemist? Aflevering 13: Sidney in tranen na kampvuurbeelden Na de uitzending van Temptation Island van 25 april heeft RTL een fragment online gezet uit aflevering 13. Het betreft een fragment waarin Sidney enorm verbaasd is na het zien van de kampvuurbeelden van zijn vriendin Demi en het niet droog houdt. TwijfelDe beelden van Demi zorgen voor tranen in de ogen bij Sidney. Niet van ontroering, maar omdat Demi daarin zegt Sidney te niet missen: "Ik heb ook niet zo'n zin om die terugvlucht te moeten doen met Sid. Ik heb ook niet zoveel zin om hem te zien eigenlijk. Ik weet niet. Totaal geen behoefte aan op dit moment." Bekijk hierboven de beelden. De woorden komen hard aan bij Sidney, die het totaal niet meer ziet zitten. Hoe het afloopt, is nog niet te zien in de nieuwe beelden. Temptation Island is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Je kunt elke aflevering van Temptation Island terugkijken bij Gids.tv. Temptation Island gemist? Aflevering 11: Milou in tranen na zien van beelden Heikki Bekijk deze video » Temptation Island: 'Sidney is vervelend en agressief' Bekijk deze video » Ex-verleider Alex Maas: Temptation Island 2019 is slechte B-film Bekijk deze video »
Nieuws :
Temptation Island gemist? Aflevering 13: Sidney in tranen na kampvuurbeelden

Na de uitzending van Temptation Island van 25 april heeft RTL een fragment online gezet uit aflevering 13. Het betreft een fragment waarin Sidney enorm verbaasd is na het zien van de kampvuurbeelden van zijn vriendin Demi en het niet droog houdt.

Twijfel
De beelden van Demi zorgen voor tranen in de ogen bij Sidney. Niet van ontroering, maar omdat Demi daarin zegt Sidney te niet missen: "Ik heb ook niet zo'n zin om die terugvlucht te moeten doen met Sid. Ik heb ook niet zoveel zin om hem te zien eigenlijk. Ik weet niet. Totaal geen behoefte aan op dit moment." Bekijk hierboven de beelden.

De woorden komen hard aan bij Sidney, die het totaal niet meer ziet zitten. Hoe het afloopt, is nog niet te zien in de nieuwe beelden.

Temptation Island is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Je kunt elke aflevering van Temptation Island terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Temptation Island gemist? Aflevering 13: Sidney in tranen na kampvuurbeelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV