Zien: Marcel over mogelijk alcoholverbod in sportkantines

Zien: Marcel over mogelijk alcoholverbod in sportkantines

Zien: Marcel over mogelijk <em>alcoholverbod</em> in sportkantines Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Marcel & Gijs van donderdag 29 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Marcel & Gijs terugkijken via Gids.tv. Maarten Van Ooijen overweegt om alcoholgebruik in sportkantines aan banden te leggen, maar Marcel ziet weinig in het idee van de staatssecretaris van Volksgezondheid. Veel mensen zitten bij sportclubs voor de gezelligheid, waar vaak een biertje drinken na de training bij hoort. Moeten we ze dit echt afnemen? Marcel & Gijs is elke werkdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marcel & Gijs terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Hans de Booij: 'Mensen boden me zolders, chalets en huizen in Frankrijk en Noorwegen aan' (Marcel & Gijs) Bekijk deze video » Britt Dekker slaat doodsangsten uit: 'Ik zat uren vast in de Python' (video) Bekijk deze video » Vanavond Angela de Jong bij Marcel & Gijs op verzoek van Youp van 't Hek? Bekijk deze video » Ziet Angela de Jong Matthijs van Nieuwkerk terugkomen met talkshow? (Marcel & Gijs) Bekijk deze video » Stel: Angela de Jong komt Peter Gillis tegen, wat dan? (Marcel & Gijs) Bekijk deze video » Marcel & Gijs: wat was er niet goed aan de catering van dinsdag? Bekijk deze video »
TV :
Thursday 29 June 2023 om 22:47

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Marcel & Gijs van donderdag 29 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Marcel & Gijs terugkijken via Gids.tv.

Maarten Van Ooijen overweegt om alcoholgebruik in sportkantines aan banden te leggen, maar Marcel ziet weinig in het idee van de staatssecretaris van Volksgezondheid. Veel mensen zitten bij sportclubs voor de gezelligheid, waar vaak een biertje drinken na de training bij hoort. Moeten we ze dit echt afnemen?

Marcel & Gijs is elke werkdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marcel & Gijs terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's