Johnny de Mol terug op SBS6 met De Kwis met Ballen waarbij kandidaten het water ingeduwd worden

Johnny de Mol terug op SBS6 met De Kwis met Ballen waarbij kandidaten het water ingeduwd worden

<em>Johnny de Mol</em> terug op SBS6 met <em>De Kwis met Ballen</em> waarbij kandidaten het water ingeduwd worden Johnny de Mol is terug op SBS6 met zijn spelshow De Kwis met Ballen op de zaterdagavond. In de tweede aflevering zagen 738.000 kijkers de ene na de andere kandidaat het water in geduwd worden. Bekijk beelden van de tweede aflevering in de Instagramvideo hieronder. De Kwis met Ballen is elke zaterdagavond om 21.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van De kwis met ballen terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Bekijk ook De Kwis met Ballen: Johnny de Mol legt spelregels uit Bekijk deze video » RTL Boulevard: Johnny de Mol gaat terug naar de jaren 90 met nieuwe TV-quiz (video) Bekijk deze video » De Kwis met Ballen: bekijk beelden van de eerste kletsnatte aflevering Bekijk deze video »
TV :
Sunday 2 July 2023 om 21:39

Johnny de Mol is terug op SBS6 met zijn spelshow De Kwis met Ballen op de zaterdagavond. In de tweede aflevering zagen 738.000 kijkers de ene na de andere kandidaat het water in geduwd worden.

Bekijk beelden van de tweede aflevering in de Instagramvideo hieronder.

De Kwis met Ballen is elke zaterdagavond om 21.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van De kwis met ballen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's