Robert ten Brink schittert als dragqueen in De TV Kantine

Robert ten Brink schittert als dragqueen in De TV Kantine

Robert ten Brink schittert als dragqueen in De TV Kantine Morgenavond is Robert ten Brink te zien zoals je hem nog nooit gezien hebt. Speciaal voor de De TV Kantine hijst de presentator zichzelf in een schitterende jurk en transformeert tot Roberta. Bekijk de onvergetelijke beelden hierboven. De TV Kantine is elke zaterdag om 22.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De TV Kantine terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De TV Kantine: Jury Heel Holland Bakt gaat los op taart van Maroeska Bekijk deze video » De TV Kantine: Bradley Cooper en Lady Gaga bezingen pornoshow Bekijk deze video »
TV :
Robert ten Brink schittert als dragqueen in De TV Kantine

Morgenavond is Robert ten Brink te zien zoals je hem nog nooit gezien hebt. Speciaal voor de De TV Kantine hijst de presentator zichzelf in een schitterende jurk en transformeert tot Roberta. Bekijk de onvergetelijke beelden hierboven.

De TV Kantine is elke zaterdag om 22.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De TV Kantine terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Robert ten Brink schittert als dragqueen in De TV Kantine of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV