Katja Schuurman: 'Ik geef mijn dochter Sammy het plattelandsleven'

Katja Schuurman: 'Ik geef mijn dochter Sammy het plattelandsleven'

Katja Schuurman praat bij Tijd voor MAX over het plattelandsleven dat ze haar dochter Sammy geeft. "Ik houd van de stad maar uiteindelijk heb je ook de rust van de natuur nodig. En Sammy kan buiten spelen en vies worden."

Kinderboek
Katja is te gast bij Sybrand Niessen en Martine van Os, het kijkcijfer-koningspaar van de vooravond, om te praten over haar nieuwe kinderboek dat zich afspeelt op en rond de boerderij. Zelf geniet de RTL-presentatrice samen met haar aanstaande echtgenoot Freek en dochter Sammy (die ze samen met acteur Thijs Römer kreeg) volop van het boerenleven en had dan ook genoeg inspiratie. "Wij wonen niet in een boerderij maar wel tussen boerderijen lammetjes, koeien en kalfjes in. Ik mag genieten van het boerenleven maar hoef er niets voor te doen. Sammy kan lekker buiten spelen en vies worden. Dat is haar leven."

Buitenkind
Zelf trok ze als kind ook al veel naar buiten: "Ik was zelf ook echt een buitenkind en houd nog steeds erg van in de natuur zijn, dan voel ik me het beste. Ik denk eigenlijk dat dat voor alle mensen geldt. Ik houd van de stad maar uiteindelijk heb je ook de rust van de natuur nodig." Bekijk het hele fragment onder aan deze pagina.

Katja Schuurman: 'Ik geef mijn dochter Sammy het plattelandsleven' Katja Schuurman praat bij Tijd voor MAX over het plattelandsleven dat ze haar dochter Sammy geeft. "Ik houd van de stad maar uiteindelijk heb je ook de rust van de natuur nodig. En Sammy kan buiten spelen en vies worden." KinderboekKatja is te gast bij Sybrand Niessen en Martine van Os, het kijkcijfer-koningspaar van de vooravond, om te praten over haar nieuwe kinderboek dat zich afspeelt op en rond de boerderij. Zelf geniet de RTL-presentatrice samen met haar aanstaande echtgenoot Freek en dochter Sammy (die ze samen met acteur Thijs Römer kreeg) volop van het boerenleven en had dan ook genoeg inspiratie. "Wij wonen niet in een boerderij maar wel tussen boerderijen lammetjes, koeien en kalfjes in. Ik mag genieten van het boerenleven maar hoef er niets voor te doen. Sammy kan lekker buiten spelen en vies worden. Dat is haar leven." BuitenkindZelf trok ze als kind ook al veel naar buiten: "Ik was zelf ook echt een buitenkind en houd nog steeds erg van in de natuur zijn, dan voel ik me het beste. Ik denk eigenlijk dat dat voor alle mensen geldt. Ik houd van de stad maar uiteindelijk heb je ook de rust van de natuur nodig." Bekijk het hele fragment onder aan deze pagina. Bekijk ook Jan Smit en Kim Lian van der Meij zingen nieuwe single Jij bent daar Bekijk deze video » Boekpresentatie Katja Schuurman gaat niet volgens plan: koe staat op tenen Bekijk deze video »
TV :
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Katja Schuurman: 'Ik geef mijn dochter Sammy het plattelandsleven' of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: natuur, koeien, koningspaar, presentatrice, kinderboek, boerderij, vies, acteur, echtgenoot, dochter, katja schuurman, inspiratie, lammetjes, fragment, rtl, kalfjes, martine van os, sybrand niessen, stad, vooravond, tijd voor max, boerenleven

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.