Wordt Sybrand Buma de burgemeester van Leeuwarden?

Wordt Sybrand Buma de burgemeester van Leeuwarden?

Sybrand Buma, de fractievoorzitter van het CDA, zou burgemeester van Leeuwarden willen worden. Dat stelt journalist Wouter de Winther van de Telegraaf.

Buma nam de benen
De Winther vroeg Buma naar zijn aspiraties voor deze nieuwe baan, die snel de benen nam maar niets ontkende. In Goedemorgen Nederland zegt hij: "Dat zijn van die vragen die mensen liever niet willen krijgen omdat alle antwoorden iets kunnen impliceren. Zolang je in functie bent is het ook vervelend als mensen het over je vertrek hebben", aldus de politiek commentator. De voorzitter van het CDA heeft overigens laten weten dat hij er niets over kan zeggen. Dit wordt ongetwijfeld vervolgd. Bekijk de beelden hieronder.

Wordt Sybrand Buma de burgemeester van Leeuwarden? Sybrand Buma, de fractievoorzitter van het CDA, zou burgemeester van Leeuwarden willen worden. Dat stelt journalist Wouter de Winther van de Telegraaf. Buma nam de benenDe Winther vroeg Buma naar zijn aspiraties voor deze nieuwe baan, die snel de benen nam maar niets ontkende. In Goedemorgen Nederland zegt hij: "Dat zijn van die vragen die mensen liever niet willen krijgen omdat alle antwoorden iets kunnen impliceren. Zolang je in functie bent is het ook vervelend als mensen het over je vertrek hebben", aldus de politiek commentator. De voorzitter van het CDA heeft overigens laten weten dat hij er niets over kan zeggen. Dit wordt ongetwijfeld vervolgd. Bekijk de beelden hieronder. Bekijk ook DWDD gemist? LuckyTV - Politici veranderen toon na aanslag Utrecht Bekijk deze video » Sybrand Buma: 'Politiek had voor één dag gebekvecht moeten begraven' Bekijk deze video »
Nieuws :
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Wordt Sybrand Buma de burgemeester van Leeuwarden? of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: tweede kamer, sybrand buma, nederland, kamer, buma, politiek, leeuwarden, voorzitter, burgemeester, fractievoorzitter, omroep, wnl, journalist, npo, commentator, cda, vertrek, start, telegraaf, de telegraaf, baan, npo start, wouter de winther


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV