Humberto Tan en Gerard Spong krijgen lintje

Humberto Tan en Gerard Spong krijgen lintje

Humberto Tan mag zich voortaan Ridder in de Orde van Oranje-Nassau noemen. Hij werd vanmorgen verrast in Amstelveen. Ook advocaat Gerard Spong werd onderscheiden tijdens de jaarlijke lintjesregen.

Vrijwilligerswerk
Humberto verdiende de onderscheiding vanwege zijn vele vrijwilligerswerk. Zo is hij bijvoorbeeld ambassadeur van het Wereld Natuur Fonds, het Rode Kruis en de Johan Cruijff Foundation. Bekijk onder aan deze pagina hoe trots zijn vrouw en kinderen op hem zijn.

Gerard Spong
Ook de bekende strafpleiter Gerard Spong is vandaag onderscheiden met een lintje. "Hij heeft langdurig en met veel zaken bijgedragen aan de cassatierechtspraak en de strafcassatiebalie is mede onder de invloed van betrokkene tot bloei gekomen als specialisatie binnen de advocatuur", aldus het comité.

Humberto Tan en Gerard Spong krijgen lintje Humberto Tan mag zich voortaan Ridder in de Orde van Oranje-Nassau noemen. Hij werd vanmorgen verrast in Amstelveen. Ook advocaat Gerard Spong werd onderscheiden tijdens de jaarlijke lintjesregen. VrijwilligerswerkHumberto verdiende de onderscheiding vanwege zijn vele vrijwilligerswerk. Zo is hij bijvoorbeeld ambassadeur van het Wereld Natuur Fonds, het Rode Kruis en de Johan Cruijff Foundation. Bekijk onder aan deze pagina hoe trots zijn vrouw en kinderen op hem zijn. Gerard SpongOok de bekende strafpleiter Gerard Spong is vandaag onderscheiden met een lintje. "Hij heeft langdurig en met veel zaken bijgedragen aan de cassatierechtspraak en de strafcassatiebalie is mede onder de invloed van betrokkene tot bloei gekomen als specialisatie binnen de advocatuur", aldus het comité. Bekijk ook Koningsdag 2019: Wat draagt Máxima? Bekijk deze video » Weer Koningsdag 2019: kil en regenachtig Bekijk deze video »
Nieuws :
Humberto Tan en Gerard Spong krijgen lintje
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Humberto Tan en Gerard Spong krijgen lintje of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV