Wendy van Dijk neemt afscheid van RTL-kijkers

Wendy van Dijk neemt afscheid van RTL-kijkers

<em>Wendy van Dijk</em> neemt afscheid van RTL-kijkers Wendy van Dijk staat vanavond voor de laatste keer op het podium als presentatrice van The Voice Kids. Wendy neemt afscheid van RTL en gaat aan de slag voor SBS. Ze kijkt uit naar een knallende finale van The Voice Kids, zo vertelt ze in 6 Inside. 6 Inside wordt elke werkdag om 18.00 uur uitgezonden bij SBS 6. Je kunt elke aflevering van 6 Inside terugkijken bij Gids.tv. Vooruitblik op finale van The Voice Kids Bekijk deze video » Ali B en Ilse DeLange over The Voice Kids: 'Gezonde concurrentiestrijd' Bekijk deze video »
TV :
Wendy van Dijk neemt afscheid van RTL-kijkers

Wendy van Dijk staat vanavond voor de laatste keer op het podium als presentatrice van The Voice Kids. Wendy neemt afscheid van RTL en gaat aan de slag voor SBS. Ze kijkt uit naar een knallende finale van The Voice Kids, zo vertelt ze in 6 Inside.

6 Inside wordt elke werkdag om 18.00 uur uitgezonden bij SBS 6. Je kunt elke aflevering van 6 Inside terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wendy van Dijk neemt afscheid van RTL-kijkers of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV