Daniel Craig over zijn laatste opnames voor James Bond

Daniel Craig over zijn laatste opnames voor James Bond

Daniel Craig over zijn laatste opnames voor James Bond Daniel Craig neemt het in de nieuwe James Bond-film op als spion tegen bad guy Rami Malek. Het is voor Craig de laatste keer dat hij in de huid kruipt van 007. De acteur vertelt in RTL Boulevard hoe hij dat beleeft. RTL Boulevard is elke dag om 18.35 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Steeds meer bekend over nieuwe James Bond-film Bekijk deze video » Oscarwinnaar Rami Malek speelt schurk in nieuwe James Bond-film Bekijk deze video »
TV :
Daniel Craig over zijn laatste opnames voor James Bond

Daniel Craig neemt het in de nieuwe James Bond-film op als spion tegen bad guy Rami Malek. Het is voor Craig de laatste keer dat hij in de huid kruipt van 007. De acteur vertelt in RTL Boulevard hoe hij dat beleeft.

RTL Boulevard is elke dag om 18.35 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Daniel Craig over zijn laatste opnames voor James Bond of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV