Peter R. de Vries: Jensen weigerde journalistieke houding aan te nemen

Peter R. de Vries: Jensen weigerde journalistieke houding aan te nemen

Peter R. de Vries weet heel goed waarom Robert Jensen zo weinig kijkers wist te boeien. De twee hadden eerder een flinke aanvaring in de talkshow, die door te lage kijkcijfers van de buis verdwijnt. De Vries geeft in de talkshow M aan waar het probleem ligt. Zo weigerde Jensen volgens hem om een journalistieke houding aan te nemen. Bekijk hieronder de beelden.

M is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

Peter R. de Vries: Jensen weigerde journalistieke houding aan te nemen Peter R. de Vries weet heel goed waarom Robert Jensen zo weinig kijkers wist te boeien. De twee hadden eerder een flinke aanvaring in de talkshow, die door te lage kijkcijfers van de buis verdwijnt. De Vries geeft in de talkshow M aan waar het probleem ligt. Zo weigerde Jensen volgens hem om een journalistieke houding aan te nemen. Bekijk hieronder de beelden. M is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv. Geert Wilders in Jensen gemist? Bekijk deze video » Robert Jensen in laatste uitzending: 'Mensen vonden mij een verademing' Bekijk deze video »
TV :
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Peter R. de Vries: Jensen weigerde journalistieke houding aan te nemen of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: discussie, boeien, npo, kijkcijfers, tv-programma, aanvaring, peter r. de vries, robert jensen, jensen, npo 1, probleem, terugkijken, talkshow m, talkshow, DitisM

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.