Rami Malek na rol Freddie Mercury niet zo nerveus voor James Bond

Rami Malek na rol Freddie Mercury niet zo nerveus voor James Bond

Rami Malek na rol Freddie Mercury niet zo nerveus voor James Bond Rami Malek is niet zo nerveus voor zijn rol in James Bond 25, dankzij de film Bohemian Rhapsody. De acteur vertolkte de rol van Freddie Mercury en zegt hiermee 'het ergste' te hebben gehad. Daarom is hij niet zo zenuwachtig om de slechterik te spelen in de nieuwe Bond-film, vertelt Malek in RTL Boulevard. RTL Boulevard is elke dag om 18.35 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Steeds meer bekend over nieuwe James Bond-film Bekijk deze video » Daniel Craig over zijn laatste opnames voor James Bond Bekijk deze video »
TV :
Rami Malek na rol Freddie Mercury niet zo nerveus voor James Bond

Rami Malek is niet zo nerveus voor zijn rol in James Bond 25, dankzij de film Bohemian Rhapsody. De acteur vertolkte de rol van Freddie Mercury en zegt hiermee 'het ergste' te hebben gehad. Daarom is hij niet zo zenuwachtig om de slechterik te spelen in de nieuwe Bond-film, vertelt Malek in RTL Boulevard.

RTL Boulevard is elke dag om 18.35 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Rami Malek na rol Freddie Mercury niet zo nerveus voor James Bond of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV