Zoon Damian is volgens Rafel van der Vaart nog niet zo goed als zijn vader (De Oranjezomer)

Zoon Damian is volgens Rafel van der Vaart nog niet zo goed als zijn vader (De Oranjezomer)

Thursday 20 July 2023 om 10:15

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van woensdag 19 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

In De Oranjezomer vertelt Rafael van der Vaart dat de transfer van zijn zoon Damian naar Ajax niet helemaal rond is. Er is nog wat gesteggel. Hélène Hendriks vraagt zich af wat voor type voetballer Damian is. Vaak vragen mensen Rafael ook of Damian zo goed is als zijn vader? Van der Vaart geeft een verrassend eerlijk antwoord: "Nee, hij is niet zo goed." Hoe zit dat, wat mist Damian nog?

Zoon Damian is volgens <em>Rafel van der Vaart</em> nog niet zo goed als zijn vader (<em>De Oranjezomer</em>) Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van woensdag 19 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. In De Oranjezomer vertelt Rafael van der Vaart dat de transfer van zijn zoon Damian naar Ajax niet helemaal rond is. Er is nog wat gesteggel. Hélène Hendriks vraagt zich af wat voor type voetballer Damian is. Vaak vragen mensen Rafael ook of Damian zo goed is als zijn vader? Van der Vaart geeft een verrassend eerlijk antwoord: "Nee, hij is niet zo goed." Hoe zit dat, wat mist Damian nog? Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's