Máxima populairste lid Koningshuis. Willem-Alexander op tweede plek

Máxima populairste lid Koningshuis. Willem-Alexander op tweede plek

Koningin Máxima is en blijft het populairste lid van het koningshuis, blijkt uit het jaarlijkse Koningsdagonderzoek van EenVandaag.

Presentatie Willem-Alexander
Vorig jaar vond 90% van de Nederlanders dat Willem-Alexander zich goed presenteert als koning, nu is dat aantal teruggelopen naar 80%. Ook vinden mensen dat hij minder goed weet wat er speelt, vergeleken met vorig jaar.

Populairste royals
Máxima is wederom gekozen tot het populairste lid van het Koningshuis. Willem-Alexander bezit de tweede plek, gevolgd door Pieter van Vollenhoven. Bekijk alle uitslagen van het onderzoek onder aan deze pagina.

Máxima populairste lid Koningshuis. Willem-Alexander op tweede plek Koningin Máxima is en blijft het populairste lid van het koningshuis, blijkt uit het jaarlijkse Koningsdagonderzoek van EenVandaag. Presentatie Willem-AlexanderVorig jaar vond 90% van de Nederlanders dat Willem-Alexander zich goed presenteert als koning, nu is dat aantal teruggelopen naar 80%. Ook vinden mensen dat hij minder goed weet wat er speelt, vergeleken met vorig jaar. Populairste royalsMáxima is wederom gekozen tot het populairste lid van het Koningshuis. Willem-Alexander bezit de tweede plek, gevolgd door Pieter van Vollenhoven. Bekijk alle uitslagen van het onderzoek onder aan deze pagina. Bekijk ook Koningsdag 2019: Wat draagt Máxima? Bekijk deze video » Live: 538 Koningsdag 2019 vanuit Breda Bekijk deze video » LIVE BEELDEN Koningsdag 2019 in Amersfoort Bekijk deze video »
Nieuws :
Máxima populairste lid Koningshuis. Willem-Alexander op tweede plek
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Máxima populairste lid Koningshuis. Willem-Alexander op tweede plek of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV