Vanavond in Het Jachtseizoen: Wendy van Dijk en Najib Amhali kruipen door het oog van de naald

Vanavond in Het Jachtseizoen: Wendy van Dijk en Najib Amhali kruipen door het oog van de naald

Vanavond in <em>Het Jachtseizoen</em>: <em>Wendy van Dijk</em> en <em>Najib Amhali</em> kruipen door het oog van de naald Vanavond slaan presentatrice Wendy van Dijk en cabaretier Najib Amhali in Het Jachtseizoen op de vlucht en proberen ze uit handen te blijven van de mannen van StukTV. Tekst gaat verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Het JachtseizoenIn een spannende aflevering gaan Giel, Thomas en Stefan de strijd aan met niemand minder dan Wendy van Dijk en Najib Amhali. Terwijl de twee boeven de bus van StukTV zien passeren, hebben de mannen geen flauw benul van wat er gaande is. Het belooft een boeiende confrontatie te worden. Het Jachtseizoen is elke zaterdag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van de tv-versie van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Zaterdag in Het Jachtseizoen: motorbende schiet Ronnie Flex en Flemming te hulp Bekijk deze video » Snelle en Gerard Ekdom sluiten Het Jachtseizoen zwetend af, bekijk de achtervolging Bekijk deze video »
TV :
Vanavond in Het Jachtseizoen: Wendy van Dijk en Najib Amhali kruipen door het oog van de naald

Vanavond slaan presentatrice Wendy van Dijk en cabaretier Najib Amhali in Het Jachtseizoen op de vlucht en proberen ze uit handen te blijven van de mannen van StukTV.

Tekst gaat verder onder de video.

Het Jachtseizoen
In een spannende aflevering gaan Giel, Thomas en Stefan de strijd aan met niemand minder dan Wendy van Dijk en Najib Amhali. Terwijl de twee boeven de bus van StukTV zien passeren, hebben de mannen geen flauw benul van wat er gaande is. Het belooft een boeiende confrontatie te worden.

Het Jachtseizoen is elke zaterdag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van de tv-versie van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV