Dakota Boys nemen veel risico hoog in de bergen

Promo Gold Rush: White Water

Dakota Boys nemen veel risico hoog in de bergen Nu de goudgronden in Alaska steeds verder uitgeput raken, moeten de goudzoekers nieuwe plekken zien te ontdekken. Veteraan Fred Hurt en zijn zoon Dustin – alias The Dakota Boys – nemen daarbij het allergrootste risico door dichter naar de bron te gaan, hoog in de bergen, daar waar het smeltwater van de gletsjers in woeste rivieren naar beneden stoomt. Het zijn de plekken waar zelfs de stoerste goudzoekers tot nu toe niet durfden te mijnen. Maar Fred en Dustin weten dat de kans daardoor groot is dat hier nog voor miljoenen dollars aan goud ligt. Het enige probleem is om het eruit te halen. Ze moeten namelijk onder water duiken tussen de steile en scherpe rotsen. Gevaarlijk werk voor de 39-jarige Dustin en zijn 72-jarige vader. Ze verzamelen een klein team om hen te helpen. Vinden ze inderdaad een nieuwe goudader? Gold Rush: White Water is vanaf maandag 5 februari tot en met maandag 2 april om 21:30 uur te zien bij Discovery.
Trailer :
Dakota Boys nemen veel risico hoog in de bergen

Nu de goudgronden in Alaska steeds verder uitgeput raken, moeten de goudzoekers nieuwe plekken zien te ontdekken. Veteraan Fred Hurt en zijn zoon Dustin – alias The Dakota Boys – nemen daarbij het allergrootste risico door dichter naar de bron te gaan, hoog in de bergen, daar waar het smeltwater van de gletsjers in woeste rivieren naar beneden stoomt. Het zijn de plekken waar zelfs de stoerste goudzoekers tot nu toe niet durfden te mijnen. Maar Fred en Dustin weten dat de kans daardoor groot is dat hier nog voor miljoenen dollars aan goud ligt. Het enige probleem is om het eruit te halen. Ze moeten namelijk onder water duiken tussen de steile en scherpe rotsen. Gevaarlijk werk voor de 39-jarige Dustin en zijn 72-jarige vader. Ze verzamelen een klein team om hen te helpen. Vinden ze inderdaad een nieuwe goudader?

Gold Rush: White Water is vanaf maandag 5 februari tot en met maandag 2 april om 21:30 uur te zien bij Discovery.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dakota Boys nemen veel risico hoog in de bergen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV