Live stream Spanje - Nederland (kwartfinale WK vrouwenvoetbal)

Live stream Spanje - Nederland (kwartfinale WK vrouwenvoetbal)

Kijk vrijdag 11 augustus vanaf 03.00 uur LIVE naar Spanje - Nederland via de livestream hieronder.

Vrijdag spelen Nederland en Spanje tegen elkaar in de kwartfinale van het WK voetbal. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 1 en is te zien op de livestream hierboven.

Lees hier waar je Spanje - Nederland op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten Spanje - Nederland

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Spanje - Nederland is vrijdag vanaf 03.00 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.

Live stream <em>Spanje - Nederland</em> (kwartfinale WK vrouwenvoetbal) Kijk vrijdag 11 augustus vanaf 03.00 uur LIVE naar Spanje - Nederland via de livestream hieronder. Vrijdag spelen Nederland en Spanje tegen elkaar in de kwartfinale van het WK voetbal. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 1 en is te zien op de livestream hierboven. Lees hier waar je Spanje - Nederland op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten Spanje - Nederland De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Spanje - Nederland is vrijdag vanaf 03.00 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.
Live :
Live stream Spanje - Nederland (kwartfinale WK vrouwenvoetbal)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV