Competitieve koningin Máxima en prinses Amalia kibbelen over spel

Competitieve koningin Máxima en prinses Amalia kibbelen over spel

Koningin Máxima en prinses Amalia zijn het helemaal niet met elkaar eens als ze wordt gevraagd naar de voorbereidingen die ze hebben getroffen voor Koningsdag. Máxima valt haar dochter in de rede en verklapt dat de Oranjes heel competitief zijn en dat Amalia zich heel goed had voorbereid om een spel te kunnen winnen. Bekijk de beelden in onderstaande Instagram-video van Shownieuws.

Competitieve <em>koningin Máxima</em> en <em>prinses Amalia</em> kibbelen over spel Koningin Máxima en prinses Amalia zijn het helemaal niet met elkaar eens als ze wordt gevraagd naar de voorbereidingen die ze hebben getroffen voor Koningsdag. Máxima valt haar dochter in de rede en verklapt dat de Oranjes heel competitief zijn en dat Amalia zich heel goed had voorbereid om een spel te kunnen winnen. Bekijk de beelden in onderstaande Instagram-video van Shownieuws. Koning Willem-Alexander tijdens de Koningsdag-quiz: "Ik heb echt als eerste gedrukt!" Bekijk deze video » Hoogtepunten van Koningsdag 2019: van Amersfoort tot in de lucht Bekijk deze video »

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Competitieve koningin Máxima en prinses Amalia kibbelen over spel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV