Zien: Hassan Slaby raakt bij eerste Expeditie Robinson proef geblesseerd

Zien: Hassan Slaby raakt bij eerste Expeditie Robinson proef geblesseerd

De eerste proef van Expeditie Robinson is van start gegaan, waarbij beide kampen vastberaden zijn om te winnen. Helaas leidt de intense competitie bij Slaby tot een pijnlijke blessure.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Hassan Slaby</em> raakt bij eerste <em>Expeditie Robinson</em> proef geblesseerd De eerste proef van Expeditie Robinson is van start gegaan, waarbij beide kampen vastberaden zijn om te winnen. Helaas leidt de intense competitie bij Slaby tot een pijnlijke blessure. Tekst gaat verder onder de video. Hassan SlabyHoewel de naam Hassan Slaby wellicht niet meteen herkenbaar is, zijn veel televisiekijkers bekend met zijn acteerwerk. De meeste mensen zullen hem herkennen van zijn rol als Marwan El Amrani in de soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden. Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is vanaf zondag 2 september elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Expeditie Robinson gemist? Eva Simons en Iris van Lunenburg abrupt naar huis gestuurd Bekijk deze video »
TV :
Zien: Hassan Slaby raakt bij eerste Expeditie Robinson proef geblesseerd

Hassan Slaby
Hoewel de naam Hassan Slaby wellicht niet meteen herkenbaar is, zijn veel televisiekijkers bekend met zijn acteerwerk. De meeste mensen zullen hem herkennen van zijn rol als Marwan El Amrani in de soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden.

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is vanaf zondag 2 september elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV