Erica Meiland doet bijzondere uitspraak op verjaardag: 'Wilde niets hebben'

Erica Meiland doet bijzondere uitspraak op verjaardag: 'Wilde niets hebben'

Vandaag in Noordwijk is er niet alleen een verfrissend zeebriesje om van te genieten, maar wordt er ook stilgestaan bij de zestigste verjaardag van niemand minder dan Erica Meiland! De beroemdste televisiemoeder van Talpa viert deze mijlpaal en is opgetogen dat alles op haar leeftijd nog steeds zo goed gaat, zelfs terwijl ze op haar verjaardag hard aan het werk is in hun pension.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Erica Meiland</em> doet bijzondere uitspraak op <em>verjaardag</em>: 'Wilde niets hebben' Vandaag in Noordwijk is er niet alleen een verfrissend zeebriesje om van te genieten, maar wordt er ook stilgestaan bij de zestigste verjaardag van niemand minder dan Erica Meiland! De beroemdste televisiemoeder van Talpa viert deze mijlpaal en is opgetogen dat alles op haar leeftijd nog steeds zo goed gaat, zelfs terwijl ze op haar verjaardag hard aan het werk is in hun pension. Tekst gaat verder onder de video. Geen cadeausErica vertelt dat ze geen cadeaus wil op haar verjaardag. Gelukkig heeft Martien hier een stokje voorgestoken. "Ik heb gezorgd dat er bij het ontbijt een grote taart van marsepein was", vertelt hij aan Aran Bade. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Zien: The Rolling Stones hinten naar tournee in videoclip van nieuwe single Angry Bekijk deze video » Video: Thalia uit B&B Vol Liefde beticht van financiële uitbuiting 86-jarige man Bekijk deze video » Zien: De Bevertjes zetten zich schrap voor een geweldige show in Ahoy Bekijk deze video » Zien: Roxeanne Hazes start bodemprocedure tegen moeder Rachel vanwege erfenis Bekijk deze video » Bekijk de beelden: Joe Jonas betrapt zoenende Sophie op Ring deurbelcamera Bekijk deze video »
TV :
Erica Meiland doet bijzondere uitspraak op verjaardag: 'Wilde niets hebben'

Geen cadeaus
Erica vertelt dat ze geen cadeaus wil op haar verjaardag. Gelukkig heeft Martien hier een stokje voorgestoken. "Ik heb gezorgd dat er bij het ontbijt een grote taart van marsepein was", vertelt hij aan Aran Bade.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV