Sem van Dijk, zoon van Wendy, maakt presentatiedebuut bij Shownieuws

Sem van Dijk, zoon van Wendy, maakt presentatiedebuut bij Shownieuws

Sem van Dijk, de zoon van Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé, heeft afgelopen weekend zijn presentatiedebuut gemaakt bij SBS Shownieuws. Hij deed verslag van Koningsdag vanuit Amersfoort.

Koningsdag
In Amersfoort probeerde Sem de Koninklijke familie en vooral Prinses Amalia voor de SBS-camera te krijgen. Hij rent de royals achterna in zijn zoektocht naar een mooie quote. Tegelijkertijd moet hij zelf ook op de foto met jonge fans. De avond ervoor schitterde hij immers nog in de finale van The Voice Kids, waarin hij zijn moeder Wendy samen met zijn vader toezong:

Vaste presentator?
Het is nog niet duidelijk of Sem, die ook als rapper bekend staat, vaker bijdrages zal gaan leveren aan de showrubriek. Die kans is echter groot, nu zowel zijn moeder als Erland Galjaarden werkzaam zijn voor Talpa. Eerst moet hij echter nog even zijn eindexamen gaan doen volgende maand. Bekijk het hele item onder aan deze pagina.

<em>Sem van Dijk</em>, zoon van Wendy, maakt presentatiedebuut bij <em>Shownieuws</em> Sem van Dijk, de zoon van Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé, heeft afgelopen weekend zijn presentatiedebuut gemaakt bij SBS Shownieuws. Hij deed verslag van Koningsdag vanuit Amersfoort. KoningsdagIn Amersfoort probeerde Sem de Koninklijke familie en vooral Prinses Amalia voor de SBS-camera te krijgen. Hij rent de royals achterna in zijn zoektocht naar een mooie quote. Tegelijkertijd moet hij zelf ook op de foto met jonge fans. De avond ervoor schitterde hij immers nog in de finale van The Voice Kids, waarin hij zijn moeder Wendy samen met zijn vader toezong: Wendy van Dijk wordt toegezongen door zoon Sem tijdens finale The Voice Kids Bekijk deze video » Vaste presentator?Het is nog niet duidelijk of Sem, die ook als rapper bekend staat, vaker bijdrages zal gaan leveren aan de showrubriek. Die kans is echter groot, nu zowel zijn moeder als Erland Galjaarden werkzaam zijn voor Talpa. Eerst moet hij echter nog even zijn eindexamen gaan doen volgende maand. Bekijk het hele item onder aan deze pagina. Bekijk ook Wendy van Dijk neemt afscheid van RTL-kijkers Bekijk deze video »
TV :
Sem van Dijk, zoon van Wendy, maakt presentatiedebuut bij Shownieuws
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Sem van Dijk, zoon van Wendy, maakt presentatiedebuut bij Shownieuws of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV