Koning Willem-Alexander klaar met LuckyTV

Koning Willem-Alexander klaar met LuckyTV

Koning Willem-Alexander klaar met LuckyTV In een sketch, gepubliceerd door Comedy Central, is te zien dat Koning Willem-Alexander eigenlijk een beetje klaar is met hoe hij wordt neergezet in het alom bejubelde LuckyTV: "Het is verschrikkelijk. Natuurlijk ben je de koning maar je bent ook een mens", zegt hij. Bekijk de beelden hierboven. Bekijk ook DWDD gemist: LuckyTV - Willie op wintersport Bekijk deze video » DWDD gemist? Wildplassen met Willie in LuckyTV Bekijk deze video »
TV :

In een sketch, gepubliceerd door Comedy Central, is te zien dat Koning Willem-Alexander eigenlijk een beetje klaar is met hoe hij wordt neergezet in het alom bejubelde LuckyTV: "Het is verschrikkelijk. Natuurlijk ben je de koning maar je bent ook een mens", zegt hij. Bekijk de beelden hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Koning Willem-Alexander klaar met LuckyTV of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: koning, koning willem alexander, koningsdag, doorn, comedy, programma's, luckytv, funmoments, video, cas, oog, comedy central


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV