Rutger Castricum stapt op na pittige woordenwisseling met Johan Derksen: 'Ik was aan het praten!'

Rutger Castricum stapt op na pittige woordenwisseling met Johan Derksen: 'Ik was aan het praten!'

Friday 15 September 2023 om 09:23

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 14 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Rutger Castricum dreigde donderdagavond de tafel van Vandaag Inside voortijdig te verlaten omdat Johan hem niet liet uitpraten. Hij zei: 'Ik was aan het praten, ik ga!'

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Rutger Castricum</em> stapt op na <em>pittige woordenwisseling</em> met <em>Johan Derksen</em>: 'Ik was aan het praten!' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 14 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Rutger Castricum dreigde donderdagavond de tafel van Vandaag Inside voortijdig te verlaten omdat Johan hem niet liet uitpraten. Hij zei: 'Ik was aan het praten, ik ga!' Tekst gaat verder onder de video. 'Warhoofd'Rutger kreeg van Derksen onder andere de bijnaam 'warhoofd' en werd voortdurend onderbroken terwijl hij sprak over de verhouding tussen de politiek en de media. 'Ik was aan het praten nu!', riep de Powned-presentator tot grote hilariteit van zowel de rest van de tafel als het publiek in de studio, terwijl Derksen volhardend probeerde hem te onderbreken. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Heren Vandaag Inside komen niet meer bij om optreden Martijn Krabbé als dj Bekijk deze video » Johan Derksen trekt pijnlijke conclusie over wanbeleid Ajax: 'Verloren zaak voor Maurice Steijn' Bekijk deze video »
Talkshow :

'Warhoofd'
Rutger kreeg van Derksen onder andere de bijnaam 'warhoofd' en werd voortdurend onderbroken terwijl hij sprak over de verhouding tussen de politiek en de media. 'Ik was aan het praten nu!', riep de Powned-presentator tot grote hilariteit van zowel de rest van de tafel als het publiek in de studio, terwijl Derksen volhardend probeerde hem te onderbreken.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's