Het jaar van... gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het jaar van... gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Nieuw: Het jaar van...

Het jaar van... gemist? Bekijk hier de hele uitzending In het nieuwe programma Het jaar van... kijken bekende Nederlanders en experts naar een aantal jaren in de 80s, 90s en de 00s, waarbij ze een trip down memory lane ondergaan. Vanaf vrijdag te zien op SBS6. Het jaar 1997In de eerste aflevering van Het jaar van... maken drie bekende Nederlanders een nostalgische trip door het jaar 1997. Justine Marcella, hoofdredacteur van Vorsten, blikt terug op het overlijden van Prinses Diana en Henkjan Smits kijkt naar de grootste hit van het jaar: 'Barbie Girl' van Aqua. Jan de Hoop kijkt naar de laatste Elfstedentocht ooit verreden, ook in 1997. Over Het jaar van...BN'ers en experts maken een trip down memory lane door de jaren 80, 90 en begin 00s. Ze blikken terug op tv-items die nog in ieders collectieve geheugen zitten, van videoclips tot nieuwsitems.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In het nieuwe programma Het jaar van... kijken bekende Nederlanders en experts naar een aantal jaren in de 80s, 90s en de 00s, waarbij ze een trip down memory lane ondergaan. Vanaf vrijdag te zien op SBS6.

Het jaar 1997
In de eerste aflevering van Het jaar van... maken drie bekende Nederlanders een nostalgische trip door het jaar 1997. Justine Marcella, hoofdredacteur van Vorsten, blikt terug op het overlijden van Prinses Diana en Henkjan Smits kijkt naar de grootste hit van het jaar: 'Barbie Girl' van Aqua. Jan de Hoop kijkt naar de laatste Elfstedentocht ooit verreden, ook in 1997.

Over Het jaar van...
BN'ers en experts maken een trip down memory lane door de jaren 80, 90 en begin 00s. Ze blikken terug op tv-items die nog in ieders collectieve geheugen zitten, van videoclips tot nieuwsitems.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Het jaar van...

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV