Steenrijk, Straatarm gemist? '2000 euro voor 1 week!?'

Steenrijk, Straatarm gemist? '2000 euro voor 1 week!?'

Steenrijk, Straatarm gemist? '2000 euro voor 1 week!?' Alleenstaande moeder Jeanette en haar kinderen ruilen in Steenrijk, Straatarm voor een week van leven met een rijk stel uit Vlaanderen. Jeanette zit in de schuldsanering en krijgt nu in het SBS-programma de kans om tijdelijk van weelde te genieten. Voor een week krijgt ze 2000 euro en dat raakt haar: "Het is zoveel voor één week. Zij geven in een week uit wat ik in een half jaar uitgeef." Bekijk het hele fragment hierboven. Steenrijk, straatarm is elke dinsdag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt iedere aflevering van Steenrijk, Straatarm terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zo helpen steenrijke Frank en Rogier minder bedeelde gezinnen Bekijk deze video » Steenrijk, straatarm gemist: Johan Vlemmix Bekijk deze video »
TV :

Alleenstaande moeder Jeanette en haar kinderen ruilen in Steenrijk, Straatarm voor een week van leven met een rijk stel uit Vlaanderen. Jeanette zit in de schuldsanering en krijgt nu in het SBS-programma de kans om tijdelijk van weelde te genieten. Voor een week krijgt ze 2000 euro en dat raakt haar: "Het is zoveel voor één week. Zij geven in een week uit wat ik in een half jaar uitgeef." Bekijk het hele fragment hierboven.

Steenrijk, straatarm is elke dinsdag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt iedere aflevering van Steenrijk, Straatarm terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Steenrijk, Straatarm gemist? '2000 euro voor 1 week!?' of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: media, budget, rijk, gemist, social media, sbs, ruilen, vlaanderen, tv-programma, schuldsanering, dagelijks leven, fragment, sbs6, video, geld, kinderen, moeder, leef, steenrijk straatarm, terugkijken, gelukkig, alleenstaande moeder


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV