Urk! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Urk! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Urk! gemist? Bekijk hier de hele uitzending Dinsdag zitten de fans er weer klaar voor: de nieuwe aflevering van URK!. In de realityserie is te zien hoe een aantal markante bewoners van het vissersdorp allerlei avonturen beleeft in het dagelijkse leven. Scheiding in realityserieIn de nieuwe aflevering van 19 september is te zien dat Teun zijn goede vriendin Greetje helpt bij de laatste sporen van haar ex naar de camping te brengen. Eerder dit jaar maakten Jan en Greetje al bekend dat ze een punt zetten achter hun huwelijk, ze waren meer dan dertien jaar getrouwd. Zo was in de serie al te zien dat Jan aan Greetje vertelt dat het ‘houden van’ er al een aantal jaar niet meer is. Mathilde is erg verdrietigOok is in deze uitzending van de realityserie te zien dat Mathilde erg verdrietig is als haar grote liefde ernstig ziek is. En Tony moet op doktersadvies rust nemen, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Tuesday 19 September 2023 om 21:36

Dinsdag zitten de fans er weer klaar voor: de nieuwe aflevering van URK!. In de realityserie is te zien hoe een aantal markante bewoners van het vissersdorp allerlei avonturen beleeft in het dagelijkse leven.

Scheiding in realityserie
In de nieuwe aflevering van 19 september is te zien dat Teun zijn goede vriendin Greetje helpt bij de laatste sporen van haar ex naar de camping te brengen. Eerder dit jaar maakten Jan en Greetje al bekend dat ze een punt zetten achter hun huwelijk, ze waren meer dan dertien jaar getrouwd. Zo was in de serie al te zien dat Jan aan Greetje vertelt dat het ‘houden van’ er al een aantal jaar niet meer is.

Mathilde is erg verdrietig
Ook is in deze uitzending van de realityserie te zien dat Mathilde erg verdrietig is als haar grote liefde ernstig ziek is. En Tony moet op doktersadvies rust nemen, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

Bekijk hier alle video's en artikelen van URK!

Actuele video's

Meer actuele video's