Ik hou van Holland: Linda de Mol maakt enorme fout en verstopt zich achter kaartje

Ik hou van Holland: Linda de Mol maakt enorme fout en verstopt zich achter kaartje

<em>Ik hou van Holland</em>: Linda de Mol maakt enorme fout en verstopt zich achter kaartje Bekijk hierboven: Linda de Mol mag 20 kaartjes uitblazen Gisteren zagen we in een aflevering van Ik hou van Holland dat het presenteren Linda de Mol niet altijd goed afgaat. Ze maakt een grote fout. Bekijk het fragment hieronder. Lees verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) FoutDe artiest van het lied 'Iedereen is van de wereld' is nog lastig te raden. Patty Brard komt maar niet op de naam en Jeroen van Koningsbrugge zegt het ook verkeerd. Maar de grootste fout maakt Linda de Mol zelf. Ze schaamt zich dood en kan wel door de grond zakken. Ik hou van Holland is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik hou van Holland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Alle fragmenten uit deze uitzending Patty Brard door het slijk gehaald: "Wat lijkt ze op Marijke Helwegen" (Ik hou van Holland) Bekijk deze video » Bekijk ook Ik hou van Holland: Vivian Slingerland zorgt voor chaos tijdens 'geen ja, geen nee' Bekijk deze video » Ik Hou van Holland: rapper Donnie en zijn stopwoordje '100 procent' Bekijk deze video »
TV :
Ik hou van Holland: Linda de Mol maakt enorme fout en verstopt zich achter kaartje

Bekijk hierboven: Linda de Mol mag 20 kaartjes uitblazen

Gisteren zagen we in een aflevering van Ik hou van Holland dat het presenteren Linda de Mol niet altijd goed afgaat. Ze maakt een grote fout. Bekijk het fragment hieronder.

Lees verder onder de video.

Fout
De artiest van het lied 'Iedereen is van de wereld' is nog lastig te raden. Patty Brard komt maar niet op de naam en Jeroen van Koningsbrugge zegt het ook verkeerd. Maar de grootste fout maakt Linda de Mol zelf. Ze schaamt zich dood en kan wel door de grond zakken.

Ik hou van Holland is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik hou van Holland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV