Urk! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Urk! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Urk! gemist? Bekijk hier de hele uitzending Dinsdag is het weer tijd voor nieuwe avonturen van de realitysterren die in URK wonen. Elke week volgt deze realityserie een aantal markante bewoners uit het vissersdorp. Tony’s testpanelIn deze aflevering laat Ap zich met frisse tegenzin weer voor Teuns kluskarretje spannen. Jannie trekt het beste paard van stal. En Tony's testpanel is ingevlogen om zijn aanwinst te keuren. ScheidingVerder kun je in URK! onder meer de tweelingzusjes Gerda en Mathilde volgen, zij zijn allebei jong moeder geworden en erg geliefd onder de fans van de serie. Ook worden minder leuke onderwerpen in beeld gebracht, zo was te zien hoe het huwelijk van Greetje en Jan na dertien jaar strandde.
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Tuesday 26 September 2023 om 21:36

Dinsdag is het weer tijd voor nieuwe avonturen van de realitysterren die in URK wonen. Elke week volgt deze realityserie een aantal markante bewoners uit het vissersdorp.

Tony’s testpanel
In deze aflevering laat Ap zich met frisse tegenzin weer voor Teuns kluskarretje spannen. Jannie trekt het beste paard van stal. En Tony's testpanel is ingevlogen om zijn aanwinst te keuren.

Scheiding
Verder kun je in URK! onder meer de tweelingzusjes Gerda en Mathilde volgen, zij zijn allebei jong moeder geworden en erg geliefd onder de fans van de serie. Ook worden minder leuke onderwerpen in beeld gebracht, zo was te zien hoe het huwelijk van Greetje en Jan na dertien jaar strandde.

Bekijk hier alle video's en artikelen van URK!

Actuele video's

Meer actuele video's