Het Jaar van... gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Jaar van... gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Het Jaar van...: 1992

Het Jaar van... gemist? Bekijk hier de hele uitzending Heb je zin om deze vrijdagavond te genieten van een ‘trip down memory lane’? Dan zit je bij SBS6 zeker goed voor Het jaar van…. 1992In deze aflevering staat het jaar 1992 centraal. Catherine Keyl, Rayen Panday, Henk Krol en vele anderen laten hun licht schijnen op dit bijzondere jaar. Onder meer de Bijlmerramp en de gabbers vs. de grungers komen ter sprake. Terug in de tijdIn dit programma reizen bekende Nederlanders en experts terug in de tijd. Ze graven in hun herinneringen en brengen zo de jaren ‘80, ‘90 en begin ‘00s weer tot leven. Je kunt genieten van tv-items uit een bepaald jaar die nog in ieders collectieve geheugen zitten. Van videoclips tot nieuwsitems.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Heb je zin om deze vrijdagavond te genieten van een ‘trip down memory lane’? Dan zit je bij SBS6 zeker goed voor Het jaar van….

1992
In deze aflevering staat het jaar 1992 centraal. Catherine Keyl, Rayen Panday, Henk Krol en vele anderen laten hun licht schijnen op dit bijzondere jaar. Onder meer de Bijlmerramp en de gabbers vs. de grungers komen ter sprake.

Terug in de tijd
In dit programma reizen bekende Nederlanders en experts terug in de tijd. Ze graven in hun herinneringen en brengen zo de jaren ‘80, ‘90 en begin ‘00s weer tot leven. Je kunt genieten van tv-items uit een bepaald jaar die nog in ieders collectieve geheugen zitten. Van videoclips tot nieuwsitems.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Het jaar van...

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV