Vanavond in Lang Leve de Liefde: wordt Lisa verlegen van Sebastiaan? (video)

Vanavond in Lang Leve de Liefde: wordt Lisa verlegen van Sebastiaan? (video)

Vanavond in <em>Lang Leve de Liefde</em>: wordt Lisa verlegen van Sebastiaan? (video) Dit keer is Koningin Máxima het onderwerp van gesprek in LLDL. Sebastiaan vertelt over zijn DJ-verleden met veel BN'ers en leden van het koninklijke huis. Lisa luistert aandachtig en lijkt onder de indruk te zijn. Zal ze ook verlegen kunnen worden van Sebastiaan? Bekijk het fragment hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Steven heeft kledingregels voor partner tijdens avondje stappen Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: DJ vertelt vol trots aan date over dansende Koningin Máxima Bekijk deze video »

Dit keer is Koningin Máxima het onderwerp van gesprek in LLDL. Sebastiaan vertelt over zijn DJ-verleden met veel BN'ers en leden van het koninklijke huis. Lisa luistert aandachtig en lijkt onder de indruk te zijn. Zal ze ook verlegen kunnen worden van Sebastiaan? Bekijk het fragment hieronder.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV