Terugblik op wielervoorjaar: Mathieu van der Poel in grootse vorm

Terugblik op wielervoorjaar: Mathieu van der Poel in grootse vorm

Het klassieke wielervoorjaar, dat eigenlijk maar iets meer dan een maand duurt, zit er alweer op. Mathieu van der Poel heeft in die weken bewezen met de allerbesten mee te kunnen: hij domineerde de koersen.

Podium
Van der Poel eindigde voor het eerst op het podium bij de semi-klassieker Dwars door Vlaanderen, waar hij direct eerste werd. Bij de Ronde van Vlaanderen kwam hij knap terug na een val en pech; daar werd hij 'gewoon' vierde. En natuurlijk herinnert iedereen zich zijn glorieuze overwinning bij de Amstel Gold Race.

Terugblik op wielervoorjaar: Mathieu van der Poel in grootse vorm Het klassieke wielervoorjaar, dat eigenlijk maar iets meer dan een maand duurt, zit er alweer op. Mathieu van der Poel heeft in die weken bewezen met de allerbesten mee te kunnen: hij domineerde de koersen. Mathieu van der Poel wint Brabantse Pijl 2019 Bekijk deze video » PodiumVan der Poel eindigde voor het eerst op het podium bij de semi-klassieker Dwars door Vlaanderen, waar hij direct eerste werd. Bij de Ronde van Vlaanderen kwam hij knap terug na een val en pech; daar werd hij 'gewoon' vierde. En natuurlijk herinnert iedereen zich zijn glorieuze overwinning bij de Amstel Gold Race.
Sport
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Terugblik op wielervoorjaar: Mathieu van der Poel in grootse vorm of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: sport, milaan, amstel gold race, luik-bastenaken-luik, nos, race, terugblik, overwinning, mathieu van der poel, klassiekers, luik, pech, klassieker, ronde van vlaanderen, vlaanderen, voorjaar, milaan-sanremo, dwars door vlaanderen, amstel, overzicht, koersen, podium, video, nos sport, val

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.