Urk! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Urk! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Urk! gemist? Bekijk hier de hele uitzending Dinsdag staat er weer een nieuwe aflevering van URK! op het programma bij SBS6. Deze realityserie volgt een aantal markante bewoners van het vissersdorp. Alle fragmenten uit deze uitzending Vanavond in URK!: Mathilde krijgt een paniekaanval (video) Bekijk deze video » Mathilde emotioneelIn deze aflevering laat Mathilde haar emoties de vrije loop als ze noodgedwongen afscheid neemt van haar grote liefde. Teun sleurt Ap mee in zijn strenge sportregime. Tony en 'dad' bakken vis in Wormerveer. Jonge moeders en scheidingDe serie URK! volgt de dorpsbewoners tijdens hun dagelijkse bezigheden. In dit seizoen zie je onder meer hoe de tweelingzussen Gerda en Mathilde tegenwoordig door het leven gaan als jonge moeders. Ook Teun Föhn is een opmerkelijke verschijning in de serie, hij sleept onder meer zijn goede vriendin Greetje door een moeilijke tijd heen. In de realitysoap was eerder in deze reeks al te zien hoe het huwelijk van Greetje en Jan na dertien jaar op de klippen liep.
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Tuesday 3 October 2023 om 21:37

Dinsdag staat er weer een nieuwe aflevering van URK! op het programma bij SBS6. Deze realityserie volgt een aantal markante bewoners van het vissersdorp.

Mathilde emotioneel
In deze aflevering laat Mathilde haar emoties de vrije loop als ze noodgedwongen afscheid neemt van haar grote liefde. Teun sleurt Ap mee in zijn strenge sportregime. Tony en 'dad' bakken vis in Wormerveer.

Jonge moeders en scheiding
De serie URK! volgt de dorpsbewoners tijdens hun dagelijkse bezigheden. In dit seizoen zie je onder meer hoe de tweelingzussen Gerda en Mathilde tegenwoordig door het leven gaan als jonge moeders. Ook Teun Föhn is een opmerkelijke verschijning in de serie, hij sleept onder meer zijn goede vriendin Greetje door een moeilijke tijd heen. In de realitysoap was eerder in deze reeks al te zien hoe het huwelijk van Greetje en Jan na dertien jaar op de klippen liep.

Bekijk hier alle video's en artikelen van URK!

Actuele video's

Meer actuele video's