Beter Laat dan Nooit gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Beter Laat dan Nooit gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Beter Laat dan Nooit:

Beter Laat dan Nooit gemist? Bekijk hier de hele uitzending Woensdag wordt er weer een nieuwe aflevering van Beter laat dan nooit uitgezonden bij SBS6. Estavana maakt weer van alles mee met haar reisgenoten Henny Huisman, Ad Visser, Frits Barend en Edwin Rutten. Alle fragmenten uit deze uitzending Beter laat dan nooit: Edwin Rutten krijgt rampzalig bericht van toekomstvoorspeller Bekijk deze video » Chaos en botsingDe vakantiegangers zijn aangekomen in Nepal, zo is te zien in deze aflevering. En de groep valt hier van de ene verbazing in de ander. De reisleidster heeft geregeld dat de mannen gaan 'riksja rijden' door het drukke centrum van Kathmandu. Het verkeer is chaotisch en Frits krijgt een botsing. Estavana krijgt slappe lachTijdens een klankschaalsessie krijgt Estavana de slappe lach en valt Ad in slaap. Samen praten ze over het unieke karakter van Ad en wat hij heeft meegekregen van zijn ouders. Als de groep een openbare lijkverbranding bezoekt, krijgt Estavana het te kwaad.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Woensdag wordt er weer een nieuwe aflevering van Beter laat dan nooit uitgezonden bij SBS6. Estavana maakt weer van alles mee met haar reisgenoten Henny Huisman, Ad Visser, Frits Barend en Edwin Rutten.

Chaos en botsing
De vakantiegangers zijn aangekomen in Nepal, zo is te zien in deze aflevering. En de groep valt hier van de ene verbazing in de ander. De reisleidster heeft geregeld dat de mannen gaan 'riksja rijden' door het drukke centrum van Kathmandu. Het verkeer is chaotisch en Frits krijgt een botsing.

Estavana krijgt slappe lach
Tijdens een klankschaalsessie krijgt Estavana de slappe lach en valt Ad in slaap. Samen praten ze over het unieke karakter van Ad en wat hij heeft meegekregen van zijn ouders. Als de groep een openbare lijkverbranding bezoekt, krijgt Estavana het te kwaad.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Beter Laat Dan Nooit

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV