Holland's Got Talent gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Holland's Got Talent gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Holland's Got Talent: laatste auditieronde

Holland's Got Talent gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vrijdagavond staat er weer een nieuwe aflevering van Holland’s Got Talent voor ons klaar. In deze zesde aflevering is het tijd voor de allerlaatste auditieronde van dit seizoen. Alle fragmenten uit deze uitzending Zeer bijzonder verhaal Roodkapje in Holland's Got Talent: ‘Wat is dit?’ Bekijk deze video » Van acrobaat tot zangerIn de auditierondes zit de jury voor een groot open podium waarop iedereen mag plaatsnemen die zijn of haar talent wil laten zien. Iemand kan dansen, goochelen, zingen of een acrobaten-act doen, het maakt allemaal niet uit. Als je de jury weet te imponeren met je talent zit je goed en mag je wellicht door naar de volgende ronde. De echt topacts krijgen een golden buzzer en mogen dan direct door naar de liveshows. Maar als je geen indruk maakt krijg je vier rode kruizen en moet je het podium verlaten. LiveshowsChantal Janzen, Dan Karaty, Edson da Graça en Marc-Marie Huijbregts vormen samen de jury, zij beslissen over het lot van de kandidaten. Deze show wordt aan elkaar gepraat door Buddy Vedder en Jamai Loman. Na deze aflevering moeten de kandidaten laten zien wat ze in huis hebben tijdens de liveshows.
Uitzending :
Holland's Got Talent gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vrijdagavond staat er weer een nieuwe aflevering van Holland’s Got Talent voor ons klaar. In deze zesde aflevering is het tijd voor de allerlaatste auditieronde van dit seizoen.

Van acrobaat tot zanger
In de auditierondes zit de jury voor een groot open podium waarop iedereen mag plaatsnemen die zijn of haar talent wil laten zien. Iemand kan dansen, goochelen, zingen of een acrobaten-act doen, het maakt allemaal niet uit. Als je de jury weet te imponeren met je talent zit je goed en mag je wellicht door naar de volgende ronde. De echt topacts krijgen een golden buzzer en mogen dan direct door naar de liveshows. Maar als je geen indruk maakt krijg je vier rode kruizen en moet je het podium verlaten.

Liveshows
Chantal Janzen, Dan Karaty, Edson da Graça en Marc-Marie Huijbregts vormen samen de jury, zij beslissen over het lot van de kandidaten. Deze show wordt aan elkaar gepraat door Buddy Vedder en Jamai Loman. Na deze aflevering moeten de kandidaten laten zien wat ze in huis hebben tijdens de liveshows.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Holland's Got Talent

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV