Ellie op Patrouille: Ellie helpt bij voetbalklassieker River Plate - Boca Juniors

Ellie op Patrouille: Ellie helpt bij voetbalklassieker River Plate - Boca Juniors

Ellie op Patrouille: Ellie helpt bij voetbalklassieker River Plate - Boca Juniors Ellie Lust is voor haar programma Ellie Op Patrouille in Buenos Aires. Hier helpt ze de politie om de belangrijkste voetbalwedstrijd van het jaar in goede banen te leiden: de voetbalklassieker River Plate tegen Boca Juniors. Ellie Op Patrouille is elke zondag om 21.15 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Ellie Op Patrouille terugkijken bij Gids.tv. Ellie Op Patrouille gemist? Ellie Lust geraakt door bendeleden Bekijk deze video » Ellie Lust is 'heel gelukkig' dat ze Ellie op Patrouille mag maken Bekijk deze video »
TV :

Ellie Lust is voor haar programma Ellie Op Patrouille in Buenos Aires. Hier helpt ze de politie om de belangrijkste voetbalwedstrijd van het jaar in goede banen te leiden: de voetbalklassieker River Plate tegen Boca Juniors.

Ellie Op Patrouille is elke zondag om 21.15 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Ellie Op Patrouille terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ellie op Patrouille: Ellie helpt bij voetbalklassieker River Plate - Boca Juniors of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: politie, leiden, buenos aires, voetbalwedstrijd, buenos, river, river plate, ellie lust, avrotros, lust, ellie op patrouille


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV