Bekijk de eerste beelden van nieuwe GTST Instagram-serie

Bekijk de eerste beelden van nieuwe GTST Instagram-serie

Bekijk de eerste beelden van nieuwe <em>GTST</em> Instagram-serie De soap Goede Tijden, Slechte Tijden brengt een exclusief verhaal, dat speciaal is gemaakt voor Instagram Stories. In het Jeugdjournaal zie je de eerste beelden van Valentijn's Vlucht, een verhaal dat drie keer per dag vijftien seconden lang te zien is via het Instagramaccount van GTST. Ook geven kinderen hun ongezouten mening over de nieuwe social media-soap. Vanavond 6000e GTST, bekijk hilarische bloopers uit de soap Bekijk deze video » Ferry Doedens steunt Vincent Visser bij Instagram-opnames GTST Bekijk deze video »
TV :
Bekijk de eerste beelden van nieuwe GTST Instagram-serie

De soap Goede Tijden, Slechte Tijden brengt een exclusief verhaal, dat speciaal is gemaakt voor Instagram Stories. In het Jeugdjournaal zie je de eerste beelden van Valentijn's Vlucht, een verhaal dat drie keer per dag vijftien seconden lang te zien is via het Instagramaccount van GTST. Ook geven kinderen hun ongezouten mening over de nieuwe social media-soap.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de eerste beelden van nieuwe GTST Instagram-serie of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV